Қазақстан Республикасы сел қауіпті аудандарының зерттелгендігін бағалау жөнінде.Об оценке изученности селеопасных районов Республики Казахстан (Journal of Geography and Environmental Management, 2016)
Мақалада Қазақстан Республикасы сел қауіпті аудандарының зерттелгендігі бірнеше критерий бойынша бағаланып, зерттелу дəрежесінің категориясы анықталған. В статье по различным критериям оценена изученность селеопасных районов Республики Казахстан и определены категории ее степени.
Keywords: сел қауіпті аудандар; сел құбылыстары; сел құбылыстарының белсенділігі; селден қорғану имараттары; зерттелгендік; зерттелу дəрежесі.