Іле Алатауының солтүстік беткейіндегі өзен суларындағы микроэлементтерді зерттеу.Микроэлементы в воде рек северного склона Иле Алатау (Journal of Geography and Environmental Management, 2016)
Мақалада Іле Алатауының Солтүстік беткейіндегі өзен суларының құрамындағы микроэлементтер (фтор) жəне металдар қатарын (мыс, мырыш, марганец, қорғасын, кадмий жəне т.б.) зерттеу материалдарын талдау жағдайлары келтірілген. Приведены материалы исследований по изучению режима микроэлементов (фтора) и ряда металлов (меди, цинка, марганца, свинца, кадмия и др.) в воде рек северного склона Иле Алатау.
Keywords: микроэлементтер; су; өзен