Развитие экологического туризма в Казахстане - Қазақстанда экологиялық туризмнің дамуы (Journal of Geography and Environmental Management, 2016)
В статье приведены основные характеристики экологического туризма, динамика роста особо охраняемых территорий республиканского значения и количества экскурсий и туристов, а также перспективы развития экологического туризма в Казахстане.Бұл мақалада Қазақстандағы экологиялық туризмнің даму перспективасы, экскурсиялар мен туристтер саны, республикалық маңызы бар ерекше қорғалатын аймақтардың өсу динамикасы және экологиялық туризмнің негізгі сипаттамалары көрсетілген.
Keywords: экологический туризм; қорғауға алынған аймақтар