Биология ғылымдарының докторы, «Экология» Академиясының академигі, профессор Мамутов Жекен Үмбетқұлұлының 80 жылдық мерейтойына арналады (Journal of Geography and Environmental Management, 2019)
Биология ғылымдарының докторы, «Экология» Академиясының академигі, профессор Мамутов Жекен Үмбетқұлұлының 80 жылдық мерейтойына арналады