Геоэкологическая характеристика родниковых урочищ Западно- Казахстанской области.Батыс Қазақстан облысы бұлақтар шатқалының геоэкологиялық сипаттамасы (Journal of Geography and Environmental Management, 2016)
В статье приведены результаты исследования 15 родниковых урочищЗападно-Казахстанской области, включающие показатели полевогообследования гидрохимического и токсикологического анализавод из родников. Мақалада Батыс Қазақстан облысының 15 бұлақтарын зерттеунәтижелері, соның ішінде далалық зерттеулер мәліметтері, бұлақсуларының гидрохимиялық және токсикологиялық талдауыныңнәтижелері келтірілген.
Keywords: гидрология; эколого- геохимический мониторинг; подземные воды; родниковые урочища; тяжелые металлы; нефтепродукты; ионный состав; минерализация; экологиялық- геохимиялық мониторинг; жерасты сулары; бұлақтар шатқалы; ауыр металдар; мұнай өнімдері