(untitled) (Journal of Geography and Environmental Management, 2016)
В статье рассматриваются основные приоритетные направления развития горного туризма, особенности и проблемы развития регионов Кыргызской Республики и пути решения проблем, тенденции развития турист-кой отрасли и вопросы их регулирования. Қырғызстанның, таудың туризмінің дамуының табиғи-рекреация қамбасының тиімді игерушілігінің мә-селелері, таудың туризмінің әлуеті, рекреация қамбалар және рекреация аудандастыру, болжам және дамудың стратегиясының саланың туристімен Кыргыз республикасындагы.