(untitled) (Journal of Geography and Environmental Management, 2016)
Бұл мақалада КСРО кезеңіндегі әлеуметтік туризмнің ұйымдастыру және құрылу мәселелері ашылған. Мақалада КСРО кезеңіндегі әлеуметтік туризмнің даму тарихы, оның таралуы және түрлері туралы ақпарат және статистикалық мәліметтер арқылы КСРО кезеңіндегі әлеуметтік туризмнің жұмыс реті туралы жалпы сипаттама берілген. В данной статье рассматриваются основы организации и формирования социального туризма в советский пе-риод. В статье приведена информация об истории становления и развития социального туризма в годы СССР, о видах социального туризма и статистические данные, которые раскрывают общую картину функционирования социального туризма в период СССР.