(untitled) (Journal of Geography and Environmental Management, 2016)
Мақалада Қазақстанның Орталық Азия аймағындағы еңбек бөлінісінде алатын орны макро экономикалық жəне шетелдермен жасайтын қарым-қатынасын анықтайтын көрсеткіштермен негізделген. В статье рассматривается место Казахстана в Центральноазиатском региональном разделении труда по макроэкономическим и внешнеэкономическим показателям.