Қазіргі геоморфогенездің теориялық аспектілері (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2019)
Мақалада қазіргі геоморфогенездің теориялық аспектілері тұжырымдалады, қазіргі бедер, техноморфогенез,техноморфожүйе түсініктемелеріне сипаттама беріледі.