Солтүстік Тəжікстанның ауылшаруашылық жерлеріндегі қоғамдық пайдалану үшiн табиғи қауiп-қатерлер жағдайының карталары (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2019)
Ғылыми мақалада табиғи қауiп-қатерлер жағдайының карталарының құрастыру əдіснамасы ұсынылған.