Іле Алатауының солтүстік беткейіндегі өзен суларындағы микроэлементтерді зерттеу (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2019)
Мақалада Іле Алатауының Солтүстік беткейіндегі өзен суларының құрамындағы микро-элементтер (фтор) жəне металдар қатарын (мыс, мырыш, марганец, қорғасын, кадмий жəне т.б.) зерт-теу материалдарын талдау жағдайлары келтірілген.