Солтүстік Тəжікстанның ауылшаруашылық жерлеріндегі қоғамдық пайдалану үшiн табиғи қауiп-қатерлер жағдайының карталары.Карты риска природных опасностей для общественного пользования в сельской местности в Северном Таджикистане (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2016)
Ғылыми мақалада табиғи қауiп-қатерлер жағдайының карталарының құрастыру əдіснамасы ұсынылған. В статье рассматривается методика составления карты риска природных опасностей