Қазақстан Республикасы сел қауіпті аудандарының зерттелгендігін бағалау жөнінде.Об оценке изученности селеопасных районов Республики Казахстан (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2016)
Мақалада Қазақстан Республикасы сел қауіпті аудандарының зерттелгендігі бірнеше критерий бойынша бағаланып, зерттелу дəрежесінің категориясы анықталған. В статье по различным критериям оценена изученность селеопасных районов Республики Казахстан и определены категории ее степени.