Таудың тұқымының жігінің геометриялық топтастыруы (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2019)
Тау тұқымының және алабының кеуектілік баяндылығың ұрғашылқының әдістерінің зерттеме нәтижелеріқарастырылған. Карьер еңістің тиянағының сарапшылығы үшін еңістің есебінің әдістері изотроптыда жәнеанизатропта алаптары келтірілген.