Кешенді геоақпараттық картографиялау міндеттері туралы (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2019)
Мақалада ГАЖ технологияларын пайдалану арқылы тақырыптық карталарды құрастырудағы есептерді шешу-де кешенді картографиялаудың кейбір мәселелері қарастырылған.