Төменгі Амудария экономикалық аудан шаруашылығы кейбір территориялық құрылымының ерекшеліктері (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2019)
Мақалада Өзбекстанның төменгі Амудария экономикалық аудан шаруашылығының экономикалық осі,факторлық және жүйелі орналастыру схемасының өзара байланысы, қалыптасушы кластерлер, ауданның по-люс және сызықтық өсуі, сонымен қатар өндірістік күштердің және дамудағы сызықтық-екпінді тенденцияныңперспективті күшеюі туралы қорытынды берілген.