Тәжікстандағы су ресурстарын басқаруда ГАЖ-технологияларын қолдану мүмкіншіліктері.Возможности использования ГИС-технологий для управления водных ресурсов в Таджикистане (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2016)
Мақалада ГАЖ технологияларының жергілікті деңгейдегі қолдану мүмкіншіліктері көрсетілген.В статье рассматриваются возможности использования ГИС-технологий на локальном уровне.