БАТЫС ТАРБАҒАТАЙ ЖОТАСЫНЫҢ ТАУАРЛЫҚ ЖӘНЕ ТАУІШІЛІК ОЙПАТТАРЫ.МЕЖГОРНЫЕ И ВНУТРИГОРНЫЕ ВПАДИНЫ ХРЕБТА ЗАПАДНОГО ТАРБАГАТАЯ (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2016)
Мақалада Батыс Тарбағатай жотасындағы тауаралық және тауішілік ойпаттарының таралу ерекшеліктері мен қалыптасуы қарастырылып отыр. В статье рассматриваются формирование и характер распространения межгорных и внутригорных впадин хребта Западного Тарбагатая.