СОВРЕМЕННОЕ СОСТОЯНИЕ И РАЗВИТИЕ ДЕЛОВОГО ТУРИЗМА Г. АЛМАТЫ.Алматы қаласы іскерлік туризмнің қазіргі жағдайы және дамуы (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2016)
В статье рассмотрены перспективы и проблемы развития делового туризма г. Алматы. Показаны благоприятные и отрицательные факторы роста влияющие на развитие делового туризма. Анализ состояния делового туризма основан на статистических данных. Берілген мақалада Алматы қаласы бойынша бизнес-туризмнің дамуының перспективасы мен проблемасы қарастырылған. Бизнес-туризмнің дамуына әсер ететін оң және теріс факторлар көрсетілді. Бизнес-туризмнің жағдайының талдауы статистикалық мәліметтерге негізделген.