Основы спутниковых технологий в геодезии. Геодезиядағы серіктік технологиялардың негіздері. (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2016)
Планируемое создание государственной спутниковой геодезическойсети, установление государственной системы координат и недостатокинформации по данному направлению делают необходимым уделитьвнимание основам спутниковых технологий в геодезии.Жоспарланып отырған мемлекеттік геодезиялық серіктік тордықұрастыру, координаталар жүйелерін анықтаудағы ақпараттыңжеткіліксіздігі геодезиядағы серіктік технологиялардың негіздерінеаса үлкен назар аударуды талап етеді.