ГАЖ-технологияларының динамикалық картографиялаудағы кең мүмкіншіліктері (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2019)
Мақаладакартографиялаутехникасыныңдамуытуралымәліметтеркелтірілген,олар жаңакеңістіктіуақытшадинамикалықмодельдіалуғамүмкіндікбереді,күрделенгенғылымизерттеулердіңжәнекүн сайынпайдаболатынтәжірибелікмәселелердіңталаптарынасай келеді.