Геоэкологическая характеристика родниковых урочищ Западно- Казахстанской области.Батыс Қазақстан облысы бұлақтар шатқалының геоэкологиялық сипаттамасы (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2016)
В статье приведены результаты исследования 15 родниковых урочищЗападно-Казахстанской области, включающие показатели полевогообследования гидрохимического и токсикологического анализавод из родников. Мақалада Батыс Қазақстан облысының 15 бұлақтарын зерттеунәтижелері, соның ішінде далалық зерттеулер мәліметтері, бұлақсуларының гидрохимиялық және токсикологиялық талдауыныңнәтижелері келтірілген.