Нұра алабы өзендері жылдық ағындысының бақылау қатарын қалпына келтіру (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2019)
Мақалада қарастырылып отырған аудандағы өзендердің қалыпты жылдық ағындысыжөніндегі мəліметтер 2006 жылға дейінгі мəліметтер арқылы нақтыланған. Қалыпты ағындыныанықтау жөніндегі жаңа əдістемелік нұсқаулықтарды пайдалана отырып, өте қысқа (6 жылға дейін)бақылау қатарына ие өзендердің қалыпты жылдық ағындысы жөнінде жаңа мəліметтерге қолжеткізілген.