Сапалы тау-кен массалары пайдалы қазбаларының қорын игеру аралығындағы байланыстың бағасы (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2019)
Мақалада пайдалы қазбалар қорын игеру кезінде орын алатын əртүрлі контактілі араластыру үдерісінің моделі негізіндегісапалы тау-кен массаларының əртүрлі аспектілері қарастырылған.