Аграрлық сектордағы жер қатынастарын реформалау мəселелері (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2019)
Мақалада қоғамның əлеуметтік-экономикалық қатынастарындағы жер қатынасының рөлі, ауыл шаруашылығынжүргізудің экономикалық жағдайын жақсарту мəселелері қарастырылған.