Регулирование квалиметрического соответствия выемочных зон к нормативным ограничениям реализации рудных продукций - Қазба өңірінің кен өнімдерін іске асырудағы нормативтік шектеулердің квалиметриялық сəйкестігін реттеу (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2016)
В статье изложен разработанный новый метод квалиметрической оценки технологии отработки маломощных залежей при добыче полезных ископаемых. Мақалада пайдалы қазбаларды өндіру кезіндегі кішігірім кен өңдеу технологиясын квалиметрлік бағалаудың жаңа əдісі көрсетілген.