КЛАССИФИКАЦИИ ТУРИСТСКИХ КАРТ. Туристік карталар классификациясы. (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2016)
В статье дается анализ существующих классификаций туристских карт и предлагается новая классификация туристских карт по формам, классам, типам и видам современного туризма.Мақалада қазіргі бар туристік карталар классификациясына талдау берілген, сонымен қатар қазіргі туризмнің форма, класс, тип жəне түр бойынша туристік карталардың жаңа классификациясы ұсынылады.