АЛАКӨЛ ҚОРЫҒЫНДАҒЫ ӨСІМДІКТЕРДІҢ МЕЗГІЛДІК ДАМУЫН МОНИТОРИНГТІК БАҚЫЛАУ. Мониторинговые наблюдения за сезонным развитием растений Алакольского заповедника. (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2016)
Мақалада Алакөл мемлекеттік табиғи қорық аумағындағы мониторингтік бақылау алаңдарындағы өсімдіктердің мониторингтік түрлерімен оларға жүргізілген бақылаулары сипатталған.В статье представлены мониторинговые виды растений и наблюдения за ними на заложенных мониторинговых площадках Алакольского государственного природного заповедника.