Туристік карталар классификациясы (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2019)
Мақалада қазіргі бар туристік карталар классификациясына талдау берілген, сонымен қатар қазіргітуризмнің форма, класс, тип жəне түр бойынша туристік карталардың жаңа классификациясы ұсынылады.