АЛАКӨЛ ҚОРЫҒЫНДАҒЫ ӨСІМДІКТЕРДІҢ МЕЗГІЛДІК ДАМУЫН МОНИТОРИНГТІК БАҚЫЛАУ (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2019)
Мақалада Алакөл мемлекеттік табиғи қорық аумағындағы мониторингтік бақылауалаңдарындағы өсімдіктердің мониторингтік түрлерімен оларға жүргізілген бақылауларысипатталған.