ҚАЗАҚСТАННЫҢ ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫНЫҢ ЭКОЛОГИЯЛЫҚ МƏСЕЛЕЛЕРІ (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2019)
Мақалада Қазақстан Республикасының қазіргі орман шаруашылығының экологиялықжағдайлары жəне оны қорғау мəселелері қарастырылған.