Қазақстандағы жауын-шашын жəне ауа температурасы ауытқуының таралу ерекшеліктері жəне атмосфера айналымы (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2019)
Мақалада W, С жəне Е атмосфера айналымының негізгі түрлеріне тəн Қазақстандағы жауын-шашынжəне ауа температураларының ауытқу алқаптары қарастырылады.