Батыс Қазақстан облысының геодемографиялық кеңістіктік дамуы (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2019)
Мақалада Батыс Қазақстан облысының аудандар негізінде геодемографиялық кеңістіктік дамуызерттелген жəне талданған. Зерттеу нəтижесінде демографиялық дамудағы жағымсыз тенденцияларайқындалған.