МЫСЫРДЫҢ ШЫҒЫС ДАЛАСЫНДАҒЫ МАРАВАТ АЛЬМИКАН КЕН ОРНЫНЫҢ КВАРЦЫ ЖƏНЕ ОНЫ ЖОҒАРЫ ТЕХНОЛОГИЯЛАР ИНДУСТРИЯСЫНДА ПАЙДАЛАНУ ПЕРСПЕКТИВАСЫ (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2018)
Бұл зерттеулер Мысырдың Шығыс даласындағы Марават Альмикан кварцты кен орнының кейбірпетрофизикалық қасиеттері жəне термиялық сипатымен, геохимиялық жəне геологиялық сипаттамасыменбайланысты.