(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2019)
Мақалада Орталық Қазақстан аймағының кеңістік ұйымдастыру мәселелері қарастырылған. Мемлекеттің жағдайында бірінші орынға кешенді және жарасымды дамуы мақсаттары, Қарағандының қалалық агломера- циясы кешенді аймақтың әлеуметтік-экономикалық аясының тиімді өзгерісінің орындауы туралы нәтижелер шығарылды.