(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2019)
Осы мақалада Қарашығанақ кен орынның қоршаған ортаға əсер ету бағасының əдістеме ғылымының негізі, ол «Қоршаған ортаға шаруашылық əрекеттің əсерін бағалауды жүргізуге əдістемелік сілтемелер» болып табылады.