(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2019)
Мақалада Есіл су шаруашылық алабы мысалында Г.Я. Вангейм жіктемесі бойынша атмосфералық циркуляцияның W, C жəне Е түрлі формаларындағы жауын-шашын мен өзен ағындысының жылдық суммаларының климаттық тербелістері қарастырылған.