(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2019)
Мақалада Қазақстан мен Ресей арасындағы екі жақты ынтымақтастықтың мұнай-газ кешеніндегі өзекті сұрақтары қарастырылған. Əлемдік экономикадағы елдердің бəсекелестігін арттыру мақсатындағы инновациялық ынты мақтастықтың негізгі бағыттары мен аймақтық қарым-қатынастарына талдау беріледі.