(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2016)
Мақалада Қазақстан Республикасы сел қауіпті аудандарының зерттелгендігі бірнеше критерий бойынша бағаланып, зерттелу дəрежесінің категориясы анықталған. В статье по различным критериям оценена изученность селеопасных районов Республики Казахстан и определены категории ее степени.