(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2016)
В статье рассматриваются ключевые вопросы нефтегазового комплекса двухстороннего сотрудничества между Казахстаном и Россией. Дается анализ региональных взаимоотношений и основных направлений инновационного сотрудничества с целью повышения конкурентоспособности стран в мировой экономике. Мақалада Қазақстан мен Ресей арасындағы екі жақты ынтымақтастықтың мұнай-газ кешеніндегі өзекті сұрақтары қарастырылған. Əлемдік экономикадағы елдердің бəсекелестігін арттыру мақсатындағы инновациялық ынты мақтастықтың негізгі бағыттары мен аймақтық қарым-қатынастарына талдау беріледі.