(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2019)
Бұл мақалада КСРО кезеңіндегі әлеуметтік туризмнің ұйымдастыру және құрылу мәселелері ашылған. Мақалада КСРО кезеңіндегі әлеуметтік туризмнің даму тарихы, оның таралуы және түрлері туралы ақпарат және статистикалық мәліметтер арқылы КСРО кезеңіндегі әлеуметтік туризмнің жұмыс реті туралы жалпы сипаттама берілген.