(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2016)
В статье рассматриваются некоторые задачи комплексного картографирования, которые необходимо решать при составлении тематических карт с применением ГИС-технологий. Мақалада ГАЖ технологияларын пайдалану арқылы тақырыптық карталарды құрастырудағы есептерді шешуде кешенді картографиялаудың кейбір мәселелері қарастырылған.