(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2016)
Бұл мақалада Қазақстан Республикасы жайылым жерлерінің қазіргі таңдағы жағдайы және оларды тиімді пай-далану жолдары қарастырылған. В статье рассматриваются проблемы современного состояния пастбищ Республики Казастан и их рациональ-ного использования.