(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2016)
В статье приведены основные характеристики экологического туризма, динамика роста особо охраняемых территорий республиканского значения и количества экскурсий и туристов, а также перспективы развития экологического туризма в Казахстане. Бұл мақалада Қазақстандағы экологиялық туризмнің даму перспективасы, экскурсиялар мен туристтер саны, республикалық маңызы бар ерекше қорғалатын аймақтардың өсу динамикасы және экологиялық туризмнің негізгі сипаттамалары көрсетілген.