(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2019)
Мақалада көмірсутекті шикізат кен орындарын игеруде заманауи əдістер анализі, мониторинг тəсілдері мен жер бетінің шөгуін маркшейдерлік-геодезиялық бақылаулар əдістемелерін жетілдіру мəселелері сипатталған.