(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2019)
Берілген мақалада Алматы қаласы бойынша бизнес-туризмнің дамуының перспективасы мен проблемасы қарастырылған. Бизнес-туризмнің дамуына әсер ететін оң және теріс факторлар көрсетілді. Бизнес-туризмнің жағдайының талдауы статистикалық мәліметтерге негізделген.