(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2019)
Мақалада аумақтағы экологиялық туризмді қалыптастыру мәселелеріне тоқталады. Онда облысытың туристік-экологиялық әлеуеті мен табиғи ресурстарына баға беру, физикалық- географиялық жағдайының экологиялық туризмді дамытуға әсерін анықтау, сондай-ақ, экотуристік маршрутты ұйымдастыру жасау мәселелері қарастырылады.