(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2019)
Мақалада Батыс Қазақстан облысының экологиялық кеңістіктік дамуының үрдістері зерттелген. Облыстың әкімшілік аудандары бойынша геоэкологиялық мәселелері көрсетілген.