(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2018)
2018 жылы профессор А.А. Тәжиевич үшін мерейтойларға толы кезең. Солардың ішінде жеке атап кететіні ол - Амангелді Тәжиұлының 75 жылдық мерейтойы. Мақалада профессордың еңбек, ғылыми және білім беру қызметі туралы қысқаша ақпарат берілген.