(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. География сериясы, 2019)
Алматы қаласындағы жер беті озонының тәуліктік жүрісінің сараптамасы жасалды. Қарастырылған 3 жылдық жер беті озоны концентрациясы мәліметтері максималды, орташа және минималды шектерінде қарастырылды. Озон мен метеорологиялық шамалар арасындағы байланыс зерттелді.